Bemutatkozás

Üdvözöljük a Sághegy Kft weboldalán!

 

A Sághegy Kft 1991-ben alakult, magyar tulajdonú vállalkozás, fő tevékenysége a dióbél, az éticsiga és a méz felvásárlása, feldolgozása és exportálása. A vállalkozás vezetőinek több évtizedes tapasztalata és hozzáállása a garancia a minőségi követelmények maradéktalan betartására. Vevőinkkel és beszállítóinkkal a vállalkozás kezdete óta dolgozunk, korrekt kapcsolatot ápolva.

Telephelyünk és központunk, ahol a dióbél és a méz feldolgozását végezzük Kemenesszentmártonban található, a Ság hegy közelségében, Kemenesalja központjában, Celldömölktől 5 km-re. Üzemünkben Élelmiszerbiztonsági Irányítási (HACCP) Rendszert működtetünk, válogató és homogenizáló gépeink, berendezéseink Élelmiszerhigiéniai Tanúsítvánnyal rendelkeznek.

repce_web

Az éticsiga felvásárlására és feldolgozására 1992-ben a francia Croque Bourgogne céggel közösen létrehoztuk a Zöld Csiga Kft-t, mely a Francia-Magyar vegyesvállalatként működő IMOFI S.R.W.S. Kft zalaszentgróti csigafeldolgozó üzemének alapanyag ellátója.

Felvásárlói tevékenységünket méz és éticsiga esetében kizárólag belföldi, míg a dió esetében a belföldi és a külföldi piacokon egyaránt végezzük. Ugyanakkor a feldolgozott termékeket kizárólag külföldön, Franciaországban és Olaszországban értékesítjük.Tevékenységünket a munkánkra vonatkozó jogszabályok és előírások betartása mellett végezzük. Cégünk éves szinten 2,5 millió kg gourmand terméket juttat a nyugat-európai piacra.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését és kellemes időtöltést kívánunk honlapunk böngészéséhez:

alairas
Kovács Miklós
Ügyvezető igazgató